Давно це було

Марат Школьник
О, рідне місто, Умань мила,
Для мене ти єдина - цілий світ.
Натхнення джерело і крила,
Мій човен ти у зорепаді літ!

Замріяні старі квартали
Сховали сонце і настала ніч.
А ми удвох, удвох блукали...
Давно це було, та не в тому річ.