Царевна-Лебедь

Светлана Шакула
    Білим птахом злечу на Небо,
    Але завжди вернусь на землю.
    Не така, як усі…, як треба…,
    Та Вінець свій несу я чемно…
    ………………………………

    Скільки ж треба образ і горя
    У житті ТАКОЇ людини,
    Щоби Коршуни злої долі
    Зрозуміли Душі Перлини...