як цина

Гелена Смилянская
квітка у квітні, наче стійкий олов'яний солдатик,
то її мороз обійме, то лід цілує,
такі її кляті залицяльники,
як не крути,
а вона все цвіте,
морозам назло,
вирощує нові бутони, милує світ, а ще і сама собою тішиться,
бо чому ж не радіти —
вистояла означає, що вижила,
а вижила, то і цвістиме,
от тільки цей рік подолати
та усі наступні теж,
хай би вони були теплі,
оті, гарячкуваті на характер,
мої незрівнянні квІтні

18.46
14.04.2020
(74)

цина* - про олово, якщо мовиться про речовину,
станум - якщо мовиться про хімічний елемент.

Art: Katarina Vavrova