Крестьянская панацея - акция Стихи против ви

Анатолий Потиенко
СЕЛЯНСЬКА ПАНАЦЕЯ

В селі родився я і виріс,
Там бігав босим по стерні,
Тому страшний коронавірус
Вже й не такий страшний мені.

Село – це ж край імунітетний!
Село – це ж лоно панацей!
Тож вам повідаю секрети –
Як подолати вірус цей.

Від ворога потрібна зброя –
Ви підготуйте арсенал:
Підійде сало для двобою –
Продуктів наших генерал.

Цибуля – ад’ютант у сала:
Цибулі з’їв – і вірус зник!
Є помічник у генерала
Начальник штабу – це часник.

Часник – це зброя проти чорта,
Здоров’я нашого гарант:
Він –  головний антибіотик,
А також антиоксидант.

Потрібна самогонка в домі –
Це ж еліксир на всі віки:
Вбиває він мікробів, втому,
Красунями стають жінки…

А вранці перегарним духом
Покаже й санітарну суть:
Від нього мруть в польоті мухи,
Від нього таракани мруть!

На вулиці він гарантує
Свій дистанційний результат…
Я віршем зараз патентую
Цей панацейний препарат.

Тож їжте, пийте, я в них вірю –   
У ці продукти із села.
Здолаємо коронавірус,
Бо нас ніхто ще не здолав!
                15.04.2020 р.