Вальс зiмовых завей

Ирен Анисимова
Забылась лета яркае,
І восеньскімі фарбамі
Размалявалісь колярам
Апошнія лісты.

Прыйшла зіма чароўная,
Над рэкамі халоднымі
Пабудавала подыхам
Студзёныя масты.

Прыпеў:

Зiмняя казка- гэта агней карагод,
Зiмняя казка- сотнi цiкавых прыгод.
Снегам кружыцца- вальсам зiмовых завей,
Светам iскрыцца-танчыць хутчэй и хутчэй.


А ноччу навагодняю
Прыйдзе неверагодная,
Напоўненная казкамі,
Святочная пара

З сэрдэчнымі прызнаннямі
І шчасця пажаданнямі.
У карагодзе з цудамі
Закружыць да святла.

Прыпеў:

Зiмняя казка- гэта агней карагод,
Зiмняя казка- сотнi цiкавых прыгод.
Снегам кружыцца- вальсам зiмовых завей,
Светам iскрыцца-танчыць хутчэй и хутчэй.