Beauty

Женя Кравцов
                Когда и Ты, одна моя мечта,
                Не дашь мне выплакать давнишние страданья,
                Я буду знать, что в мире красота
                Всегда нема и нет в ней состраданья!
                (Александр Блок)



When present you,
Who in the heart I hold,
Won't let me drain
My old tears and the core.

Then I will know
That beauty in the world
Has lost its sight,
Has no compassion anymore.