Голос краiни

Виктория 75
Хвилями пристрасті ділиться море:
в пісню вливається цей водопад!
Голосом майстра  злітає в простори!
До перемоги! Ні кроку назад!

До перемоги все знову та знову
талановиті ідуть співаки.
тренери  якось наразі нервово
збуджені, та у чеканні поки.

І неважливо, яке в тебе місце.
Найголовніше – проекту тепло.
Щира підтримка, взаємна та чиста.
Гумором, сміхом  руйнується зло.
                ***
Вдалий проект: глядачеві на втіху!
Для карантину промінчик ясний!
Вдома зостанься, подалі від лиха!
Голос країни – це дар захисний!

12.04.2020