Кожна мить

Николай Иванович Мельник
Кожна мить в житті прекрасна,  Благословенна де кохання є ,
Нам світить як зіронька ясна,
Та завжди з ним світанок  настає.
....
Приспів:
По другому відкриваєш очі,
Все нам в світі радужнім навкруг,
Ласкаєш прелесті дівочі,
З тобою рядом любий вірний друг.
....
В небо хочеться просто злетіли,
Спіймати там щастя воно є,
Коханням серце відігріти,
Такий момент в нас рідко настає.
....
А по іншому бути не може,
Навіть відстань зближає серця,
Нехай же бог в цім допоможе,
Дарує нам лаврового вінця.
....
Моя пісня.