Й учора з повтора

Зозуля Юрий Павлович
Язичницьке, Христове...
шануймо все, братОве?

бо сходяться Купала зо Христом
та ідоли язичницькі з хрестом
невже би пожиттєво воювать
і віру власну кров'ю напувать

бо кожная релігія земна
то ж пнеться неба, мов одна вона
життя од Бога, решту творить люд
врешт, пастори і пастві за іуд

ба, й каїни: пророчать-бо... чиє??
а БОГ ОДИН... чи всім Його стає???


Й учора, з повтора, Христа розпинали: щовічно-щорічно, щоденно; щоразу щоюдно й прилюдно-приденно...
А як і де старік Гундяєв: бо його молодший коллєга, Онуфрій, під чужим прізвищем госпіталізований...
Така "молва": а що я за них старший, маю право славно їм виговорити: свят-свят-свят на ваш увесь патріархат...