Хлопчик отримав подарунок

Даша-Дарья Давыдова
Бідний хлопчик..так шкода тебе..ні на що не здатний
Щоразу у цьому переконуюся
Бідний хлопчик, ти ні над чим не владний...
І я ні як цим не намилуюся

Якби відкрити тобі рахунок
І назбирати на подарунок
Я б купила тобі мізки
І віддала би без записки

А ти вже сам все зрозумієш
З новими мізками ти це зумієш
Бідний хлопчик тепер на все здатний
Тепер він над усім всевладний