Талановита

Андрюша Рошкович
Послухай мене, і не слухай
Тих, хто заздрить тобі
Вони мають язик та два вуха,
Але Бог іх позбавив душі.

Ти найкраща, талановита
Тобі до них діла нема.
Коли твоя квітка розквітне
Пліткарів буде більш, ніж з села.

Хай не вірять, ти духом не впадеш!
Іх вуха розквітнуть тоді
Коли на екран ти попадеш
Нехай вони включать TV.