Згадую тебе

Андрюша Рошкович
Все по плану, зазвичай
Кава, світло, запальничка.
Не люблю, до речі, чай
Але навпроти ставлю - звичка.

Я звик заходити в кімнату
На пальцях до ліжка за мить.
Так тихо, світло не вмикати.
Але нині тут світло горить.

Тепер достатньо тільки очі,
Закрити, щоб  усе згадати
Як у пів третьої щоночі
Ми пили каву, чай в кімнаті.

Дивлюсь на кружку я навпроти
Цієі ночі сон мине.
Я сподіваюсь, ти не проти,
Що часто згадую тебе.