***

Соломия Бонк
І день за днем
і ніч за ніччю йде, минає
Тобі ж згоріти я в вогні бажаю

За всі твої гріхи, безчестя і провини
не проживу з тобою я ні днини

Нехай же Смерть буде мені миліша
мій відчай, біль і кров
хай твою душу заспокоять і утішать