Жеда белки

Гулья Мисриханова
 Белки жен халисанбурни
За кхьизвай шиирар.
Гагь пис , гьагь я хъсанбурни
Рик/из  къвезвай  фикирар

Илгьамдал рик/ пара ала
Ам гвачиз, пис ялар я
Шиирар туш зибур жува
Тутк/уьрзавай ч/алар я

Гъалат/рин сан гзаф ят/а
Хъел къвемир чи шаирар
Хесет я квай  пис гаф кьат/а
Дуьз хъия мад фикирар

Илгьамдилай аслу кас я
 Гьадаз муьт/уьгъ къураба
Йиге ягъна к/ват/ай пас я
Зи магьидин кагьраба

Къанихвиляй тух жен тийиз
 Илгьамдин яд къвазва за
Маса кар гъиляй къвен тийиз
 Къелемни чар кьазва за.