6148. Зв л на была адна, выпрасталася яна

Анжела Кушнер
Звіліна была адна,
выпрасталася яна.

Ёсць катэгорыя рабят
Прыгожых, гэтак жа, дзяўчат.
Яны вучыцца не жадаюць.
И Працаваць их не заставиць.
І ад бяздзеялля жруць и спяць.
І поальфонсить наровяць.