Небо делит час на 2 города

Саша Джай
Небо делит час на 2 города,
Время скаже їй до побачення.
Що робити, і скільки коштує
Мне с тобой ещё раз свидание?

Я завжди хотів незалежности
Але тримала думка повальна
У меня к тебе прилив нежности
И свобода явней визуально.

Я с тобой открывать что-то новое
Люблю, бути поруч поки ти уві сні.
Мне не ясно ничто, лишь готовое:
Ти до мене приїдеш навесні?


P.S. (дополнено)
Крутанет колесо обозрения
Мого життя несподіваний вітер змін:
Больше не имеет значение
Що з тобою, де ти і з ким


15.02.2020 & 21.04.2020