Гасити свiтло

Яна Щербина
Гасити світло, щоб від сорому сховатись
У темряві безмежній та надійній.
Повітря обгортае шаром вати,
Лиш зірки зирять крізь тумана хвилі.

Руками паси - ніби танець суму,
А сердце вітра жадає і грому.
Щоб свіяв попел від кострища глуму,
Щоб загубились всі сліди до дому.

Крапає дощ, цей дощ сховає сльози
І жар погасне в димній сивізні,
І щезне все, як не було ніколи,
І щезну я, сховавшись уві сні.

березень 2020г.