Алина Кичук укр. Будеш ненавидiти його в собi

Оксия Жмгоо
***
Будеш ненавидіти його в собі
Але не вириєш з галереї бруду
Ти не Бог щоб загасити зірки
І синього вогню в тобі немає
Наколють на камінь тупий
На повітрі повиснеш
Радій щоб метелик приплив
З нереальними снами


© Copyright: Алина Кичук, 2008