Роберт Геррик. H-926 Вера четырёхгранна

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-926) Вера четырёхгранна

Четырёхгранна вера; так она
И непоколебима, и прочна.


Robert Herrick
926. Faith four-square
 
Faith is a thing that's four-squarрe; let it fall
This way or that, it not declines at all.