Завжди

Кристина Бобунова
Я завжди тебе хочу.
Навстіж відкритого,
до дрібниць досконалого,
завжди мною неситого...
Я завжди тебе хочу ,
Щоб аж крику не чути.
В ейфорії злітати.
Разом неба сягнути!
Я завжди тебе хочу.
безупинно и жадібно,
Безкінечно і глибоко.
Можна іноді лагідно.
Я завжди тебе хочу...