В ясна

Элена Анаель
Яшчэ халодны вецер клича вясну

У паветРА вышэй і вышэй

РАдуйся, жыццё!

Ды будзь весялей!

На неба глядзі

Спытай што табе трэба

Ты ў яго ўпадзі у адказ рэхам неба

Будзь им папросту

Спытай што ЯНо хоча

Можа быць таксама ветрам

У белы дзень

Цi цемры ноччы

Лётаць у паветры

Птушак сустракацi

Сьвяціць полымя сонцам

Грэць Зямлю Мацi