Помоклi

Николай Иванович Мельник
В нас господні свята   у житті,
Традиції завжди ми зберігаєм,
Та все в роботі просто в  здобутті,
Ми вам зробити радість всім встигаєм.
....
Приспів:
Де розкинулося Помоклі село
Придніпровської землі лісництво
Знають всі колись тут розцвіло
В Історії народженне Бжільництво

Нас чарує всіх  коханий  край,
Ми хочемо про це  завжди співати,
Запрошуєм на свято в рідний рай,
Вам щоб було, про що  розповідати.
....
Нехай квітне з нами  все життя,
Зі щастям щоб жило наше сповите,
Нехай солодкі будуть почуття,
Життя всім щастям щоб було налите.
....
Моя вам пісня