Цукровий спокiй

Татьяна Алексеева 17
               
 Вона в його сорочці із застібнутими гудзиками.               
 Її обличчя - сонце, а волосся пахне фруктами.               
 В ній все перевернулося. Вона - красива жінка.               
 Бажана, романтична і незвичайно ніжна.               
 Вона сьогодні вперше подає млинці із сиром.               
 А він їй варить каву, щоб вона смак зрозуміла.               
 Цілує її в губи, а на них цукровий спокій.               
 Такий солодкий присмак полуниці в неї в роті.               
 Вона його кохає, як нікого не любила.               
 Поезія дає натхнення, світло, сили.               
 Косметика жіноча - це кохання чоловіка,               
 Коли є блиск в очах і посмішка красива.               
 25. 04. 2020