Каштани Ки ва...

Валентина Пащенко 2
   Каштани Києва в моєму місті,
   Цвітуть, як в себе вдома навесні,
   Чудові квіти, шатрове листя,
   В моєму місті ви молоді!

   Багато сили, снаги багато,
   Горять свічки, Ісусу слава!
   Весна буяє - справжнє свято,
   Прекрасна, ніжна, величава!

   Творцю поклони до землі сирої,
   Подяка серця і уклін душі.
   Земля не знала жертви ще такої,
   Яку Ісус нам на віки лишив!

   Давнє...