Къумукъ къызлар!

Насият Даибова
Къумукъ къызлар,гюн ва ай.
Гюндюз гюндей аналар.
Гече айгъа айланып.
Сав аламгъа яналар.

Къумукъ къызлар, яхшы къол.
Яхшы болар гьаманда
Къумукъ тюзге табыла.
Кёмек герек заманда.

Къумукъ къызлар,яз ва яй.
Яз да къызардаш яйгъа.
Къумукъ тюзюм бек оьктем
Къумукъ къызлардан байгъа!