Забудь

Вера Сурикова
Забудь мене, забудь -
Весняні дні пройдуть,
Наступить щедре літо.
Ти зможеш!Сильний ти!
Той час не повернуть!
Не зруйнувать мости!
Назад доріг нема.
Що придбано в житті -
Вже нікуди не діти.