Ожидание

Филипп Андреевич Хаустов
1

Я ждал тебя много лет
и умер от нетерпения.
Скорее умри от горя
и приходи поиграть.

2

I’ve been waiting for you for years,
but finally died from impatience.
Now I invite you to die
and finally play together.