Напруги

Кудревич Карина
Невже мені так багато треба?!
Ти і є моя вірна потреба,
Щоб живою себе відчувати.
Мені мало  і  світу і неба.
І життя, щоб тебе чекати.

Не вистачить болю, жалю.
В мені вкрай забагато крові.
Хто не знає тобі ціну -
Не збагне, на якій ти мові,
Блокуєш немов війну
Слабкість у кожнім слові.

У кожній твоїй відмові,
У кожнім: "я більш не можу",
Я вбачаю в тобі пітьму,
Що з моєю занадто схожі.
Насідають немов вельможі,
Мов диявола вірні слуги.
Завжди поруч.
Завжди насторожі.
Як початок нової напруги.

27.04.2020