Радоница

Наталья Лешукова
Весны зачало под шелест лет,
Не грусть, а радость -
Нежнейший свет.
Радоница…
И скорби нет.

Почивших - Пасха,
Днесь во Христе.
Жизнь торжествует
В младой листве:
Христос Воскресе!
Воскреснут все…

28.04.2020