Еврей и украинец - братья на век

Шишикин Александр
Ганьбіте злих антисемітів,
Евреї благо нам несуть!
Сіону, мудрі в кіпах діти,
І мудрі пейси в них ростуть.

Віків багато нами правлять,
Кобзар Тарас їх возлюбив.
За честь і правду топлять, давлять,
Шевченку - Бульба в такт вторив.

От був недавно Вальцман Петя,
В країну майже рай прініс!
Віддав Володькі єстафету,
Смішить тепер він нас до сліз.

Зеленський наш єврей що треба,
Народний лідер як Мойсей.
Взяв булаву, заліз на велик,
"Так будьмо ж козаки, гей-гей!"

Ще є Капітельманша Юля
Премудра жінка - Соломон.
Щебече та немов зозуля,
Перещебече батальйон.

А Коломойський то є глиба,
Славетний він Хабада син.
Щось трохи Вовка став на диба,
Такий по СМІ лунає плин.

Ще є Пінчук, Володя Гройсман,
Шмигаль, Дубінський, Яценюк.
Послав нам Яхве чесних Мойшів,
Не липне шекель їм до рук.

Багато геїв є у владі,
Злі люди звуть їх: "під@R@S".
Невігласи! В них щастя ззаду!
Не толерантність згубе вас!

А натурал та українець,
Не вміє хвацько керувать.
У владі він як той чужинець,
Холоп не може панувать.


https://t.me/politikstih