Малюночок украйiнською - там i назва?

Зозуля Юрий Павлович
   в моїх бажань
   є
   дивна зваба...

...й виходить
   те,
   що забажав!

   й найлегший сніг
   з-під неба
   пада-в...

...а зависав,
   не
   допадав!!

   й знову
   туди
   завіював...

...себе:
   мене;
   та весь цей світ!!!

   й десь в прірві неба —
   злет-зліт з літ
   на квіт...


А малюночок старий, мирний, — то ось йому в оберіг, нЕчисті ж по ріг: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня!!

А портал вередуля-капризуля: ніяк не хотів передати назву "й знов, З ЛІТ - У КВІТ?"