Ти прочиняeш дверi Йдеш у Сад

Катерина Жебровська
Ти прочиняєш двері… Йдеш у Сад…
Політ у сяйві…
Крізь безліч відображень – Сонця гра…
Квітучість Таїн…

Ти відчуваєш білий Океан…
П’янкі обійми…
Вселенський простір Сонячних злітань…
Дороги вільні…

Ти обираєш Крила й Висоту…
Єство за гранню…
Народження… Пробудження від сну…
Осанна Саду…

29.04.2020