Укр. Прощаюсь я з вами, синц1 з батогами

Анатолий Ляпатинский
Прощаюсь я з вами, дитинства роками,
прощаюсь я з вами, невтомні батьки,
прощаюсь я з вами, синці з батогами
не буду виймати із ніг шпичаки.
Закінчилась школа, та все, що довкола,
чекає на мене зовсім інший світ,
а я твої очі, не забуду ніколи,
і все ще чекаю, від тебе привіт.
А я так змінився, мов  знову родився,
забув колючки, та синці батогів,
у захваті вчився, в коханні признався
та заворожити тебе не зумів.
Пишу не для когось, пишу все для себе,
щоб це розмістити в окремих томах,
а хто ненароком, все оцінить як треба
тоді все зніму, що писав у " стихах "