Роберт Геррик. H-902 Истина

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-902) Истина

Спустя лишь время истина видна;
Ложь неопределённостью сильна.


Robert Herrick
902. Truth
 
Truth is best found out by the time, and eyes;
Falsehood winnes credit by uncertainties.