Роберт Геррик. H-624 Поэты

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-624) Поэты

Слова у нас, поэтов, неприличны,
Но наши жизни от стихов отличны.


Robert Herrick
624. Poets
 
Wantons we are; and though our words be such,
Our Lives do differ from our Lines by much.