Цвiтуть абрикоси

Вера Свистун
Цвітуть абрикоси -
привабливо біло.
У тому цвітінні
купатись хотіла.
У тому цвітінні,
у тому розмаї -
де серце гаряче
любові шукає.
Цвітуть абрикоси -
чекатиму плоду,
й вустами п'янкими
зніму насолоду...
Цвітуть абрикоси!