Роберт Геррик. H-655 Юности

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-655) Юности

Пусть душу веселит вино в крови;
Пока не поздно, пей! – сейчас живи.


Robert Herrick
655. To Youth
 
Drink Wine, and live here blithefull, while ye may:
The morrowes life too late is, Live to-day.