Сп вай, птахо, сп вай

Илленская
Останнім часом не читаю художки чи прози
Лише поезія, гіркоти і сльози
І як казав пан Андрухович,
Якщо до «прози» римуєш «сльози»
До «кохання» - «страждання»
То тобі ****а

Співай, птахо, співай
І не став незручних питань
Співай ж бо спів твій вабить
Сама - недолуга і чудернацька

Якби тебе придавило цеглиною
Дихати мені стало б легше