Минуло 25!

Вира Украинка
Минуло четверть віку,
Як ти у світ прийшла,
Малесенька крихітка,
Тобі раділа я.

Минали дні погожі,
Скорботні та важкі,
Та ласка й милість Божа
Дали сил все пройти!!!

На славу Божу й радість
Зростай надалі ти,
Хай не тривожить старість,
Бог сили дасть пройти!

Хай буде спокій в домі,
І мир, і тишина,
Щасливої вам долі
Бажаємо сповна!!!
27.04.2020