Быдловремя

Аркаша Сапожков Хуже Некуда
Быдлоутром быдлобудильник,
Быдлозвоном быдлоподнял,
Быдлогаз быдлогрел быдлочайник,
Быдлокашу и быдлояйцо.

Быдлоя в это быдловремя,
В быдлованную быдлопошел,
Быдлобритвою быдлощетину,
Быдлощеткою быдлооскал.

Быдлодиктор быдлопоэта,
Быдловторил по быдлоФМ,
Быдлотранс быдловез быдлопипл,
В быдломасках за быдлоокном.

Быдлодворник быдлодорожки,
Быдлотешил быдлометлой,
Быдлодед быдловел быдлотаксу,
В быдлодвор по быдлонужде.

Быдлосъев быдлосвой быдлозавтрак,
Быдлотелек быдловключил,
По нему выступала не быдла,
С тем, что быдлу бабла не дадут.