День Победы - алт

Василий Бэлэк
Је;; К;ни
С;ст;ри В. Харитоновты;,
Коомузы Д. Тухмановты;

Jе;; К;ни коркыш узак билдирген,
;ч;п јаткан чоктордый к;р;нген.
Бис ыш-тоозын јолдорды ;д;п ј;рдис,
Бу к;нди нак јууктадып экелдис.

Такылга:
Је;;ни;  К;ни –
Таарыла јытанат.
Бу байрам
Буурай калган саамайлу,
Бу с;;нчи
К;ст;ринде јаштарлу.
Jе;; К;ни! Jе;; К;ни! Jе;; К;ни!

Т;жи-т;ни мартендер ышталган,
К;с ју;баста; Т;р;либис иштенген.
Бастырабыс јуу-согушта  турушты,
Кажыбыс ла Улу Је;;ни јууктатты.

Такылга:

Jакшылар, эне,  кезигибис јанбады …
Чалы; јыла;аш буттар к;;нзеди.
Европага једеле је;; алынды
Оны аларга текши эл чырмайды.

Такылга:

Је;;ни; К;ни –
Таарызмак јытту.
Бу байрам
Буурай калган саамайлу,
Бу с;;нчи
К;ст;ринде јаштарлу.
Jе;; К;ни! Jе;; К;ни! Jе;; К;ни!

Је;;ни; К;ни –
Таарызмак ышту.
Бу байрам
Буурай калган саамайлу,
Бу с;;нчи
К;ст;ринде јаштарлу.
Jе;; К;ни! Jе;; К;ни! Jе;; К;ни!

Алтай тилге Эр-Байс Бэлэк к;ч;рген