Дiти вiйни

Марат Школьник
            75-річчю Великої Перемоги

Наші батьки Вітчизну захищали
Від ворога у Другій світовій,
Життя за рідну землю віддавали,
Щоб завжди мир і спокій був на ній.

Ми діти тих героїв незабутніх,
Діти війни, їх доньки і сини,
Здобутки людства для часів майбутніх
Захистимо від паліїв війни.

Приспів:
У день священний Перемоги,
З тої далекої весни,
Батьки крізь фронтові дороги
Приходять рідні в наші сни.

До Вічного вогню ми сивочолі
Кладемо квіти в селах і містах.
Нас мужності і честі вчили в школі,
Ми це не розгубили у літах.

Приспів.

Наші батьки Європу врятували,
Звільнили від фашизму цілий світ!
Героїв завжди люди шанували,
Через віки в безсмертя їх політ!

Приспів.