Наша доля

Киса20
Невідомо за що ця "доля"
Нас з тобою по різних містах розвела.
Адже мрію я бути поруч з тобою,
Закохалась, ну з ким не бува?

Ми роз'їхались і сумуємо,
Я не можу без тебе, а ти?
Але разом з тобою прямуємо
До спільної тої мети.

Та мета полягає в тому,
Щоб ми поруч з тобою були,
Щоб вертались разом додому,
І сьогодні, і завтра, і назавжди.