Вiдпочинок-В. Г. Девс

Виолетта Кравченко
Що це життя, давайте міркувати!
У нас немає часу, щоб спостерігати.
Стояти тихесенько під гіллям,
І дивитись, як пасеться корова з телям.

Немає часу, побачити в лісі проходячи,
Де бігають білки горіхи ховаючи.
Немає часу, побачити серед білого дня,
Потоки зірок в небі, немов нічна безодня.

Немає часу, красу поглядом впіймати,
Дивитися на її ноги, як вони можуть танцювати.
Немає часу, посмішку чекати,
А очі можуть посмішкою заблискати?

Життя це безодня, якщо міркувати!
У нас немає часу, щоб спостерігати.
14.02.2015


СЕЙЧАС Я ПИШУ ЛУЧШЕ. НЕ ВЕРИШЬ? ЗАХОДИ НА МОЮ НОВУЮ СТРАНИЧКУ http://stihi.ru/avtor/violetfiolet