Пори року

Виолетта Кравченко
Весна йде до нас,
Як діти в перший класс.
Сміливо й гордовито.
А за весною літо.
Тепленьке й веселеньке,
Як сонечко маленьке.
Осінь теж іде до нас,
Вже прийшов для неї час.
Вона гарненька, холодненька,
Піклуеться про нас як ненька.
А після осені зима,
Холодна, біла вся вона.
Але в сніжки можна пограти,
А потім грітися у хаті.
Пори року всі красиві,
І для нас вони важливі!
(2013-2014)


СЕЙЧАС Я ПИШУ ЛУЧШЕ. НЕ ВЕРИШЬ? ЗАХОДИ НА МОЮ НОВУЮ СТРАНИЧКУ http://stihi.ru/avtor/violetfiolet