Меморiальнi кладовища

Анатолий Потиенко
Меморіальні кладовища –
Місця святого упокою…
Гніздо тут звила собі тиша,
Охороняє сон героїв.

Лиш раз на рік, в День Перемоги,
Тут чути реквієму звуки.
І зір туманить від вологи,
І, метрономом, – серця стукіт.

Тут вічне все, а не минуле –
Забронзовілі лиця, жили…
В граніт Безсмертя одягнулось,
Щоб Пам’ять вічною лишилась.

Повита Слава тут журбою,
Свій вічний епос пише, пише…
Місця Святого Упокою –
Меморіальні Кладовища…
                03.04.2020 р.