Обич

Петр Пенчев
ОБИЧ

Аз те обичам, както обичат децата,
не свалям очите от теб - слънчоглед,
след вятъра който мълви шепнешката,
че даже секунда не може без теб.

В края на живота си едва разбрах,
че ти си ми като заслужена награда ,
защото любовта очаквах като сиромах
и не знаех, че доставя толкова наслада...

21.04.2015 г.
2648 Б.Алекс.
Петър Пенчев