Карантин

Анатолий Тарасовский
Що робить вірус… що ні крок – то пастка.
Все якось так змінилося довкола.
Знайомих не впізнати через маски…
До парку – зась…понад будинком – кола…

Забув, коли в басейні плив востаннє,
Та у штанці чомусь не можна влізти…
…А на порядку денному питання:
«Як схуднути?» та « Що б такого з'їсти?»