Мати

Цымбал Юрий
Вечоріе,
Накинуло сонечко темну хустину.
Небо мліє,
І мати поволі підходить до тину.

Співає
Тобі, колисанку, лиш тільки знайому,
Лунає
Вона в голові знов і знов без утоми.

А очі
Вдивляються пилко в далЕчінь за обрій,
Так хоче
Щоб вечір приніс їй даруночок добрий.

Незпинно
Ніч змінює день і по колу години,
А мати -
Чекає, та все виглядає на сина.