Щастя

Жук Игорь
Яке ж це щастя..відчувать себе коханим,

І віддавать тобі свою любов,

Яке ж це щастя..відчувать себе бажаним,

Любить тебе, як вперше знов і знов,

Яке ж це щастя..буть в твоєму серці,

І берегти щодня твою любов..